MEŽA SENĒM, SPINĀTIEM, LAZDU RIEKSTIEM, SVIESTA MĒRCI, RIKOTAS SIERU
BEKONĀ CEPTU CĀĻA AKNIŅU SALĀTI
marinēti kartupeļi, gurķi, kornišoni, artišoki, salātlapas ķirštomāti, ceptu ābolu un sinepju mērce
KRĀSAINO BIEŠU UN KAZAS SIERA SALĀTI
spināti, kinoja, avokado, lauku tomāti, sarkanvīna karamele, kaņepju sēklu un garšaugu pesto
CEPTAS LAŠA FILEJAS SALĀTI
salātlapas, ķirštomāti, olivas, avokado, gurķi, bietes, bazilika majonēze
CĒZARA SALĀTI
jaunas romiešu salātlapas, ķirštomāti, grauzdiņi, paipalu olas, anšovu un sinepju mērce, parmezāns
MEDĪJUMA TARTARS
sīpoli, kaperi, kornišoni, sēnes marinētas, parmezāna siera krēms, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
TUNZIVS
sipoli, kaperi, avokado, čili marmelādes, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
LAŠA TARTARS
sipoli, kaperi, kornišoni, avokado, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
LIELLOPA TARTARS
sipoli, kaperi, kornišoni, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
Sama steiks (zivju māja “Skangaļi”) ar krāsnī ceptu saldo kartupeli un sīpola – baltvīna mērci
Foreles fileja ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un sīpola – baltvīna mērci
Asinsdesa ar ceptu ķirbi, saldo piparu, pasniegta ar ābolu un brūkleņu zapti
Paipala (Z/s “Jaunzemi”) ar grilētiem kartupeļiem un zilā siera mērci
Liepziedos cepta pīles krūtiņa ar krāsnī ceptiem sezonas dārzeņiem un pikanto brūkleņu-medus mērci
Jēra ribas ar ķiploku sviestā ceptiem sparģeļiem un sarkanvīna mērci …
Lēni sautēts jaunlops sarkanvīnā - iedvesmojoties no Helēnes Juliānes pierakstiem, pasniegts ar brūk
Sarkano biešu aukstā zupa ar lauku gurķu “nūdelēm”, redīsiem, pašu audzētiem maurlokiem un dillēm, “