MEŽA SENĒM, SPINĀTIEM, LAZDU RIEKSTIEM, SVIESTA MĒRCI, RIKOTAS SIERU
        
        
        BEKONĀ CEPTU CĀĻA AKNIŅU SALĀTI
        marinēti kartupeļi, gurķi, kornišoni, artišoki, salātlapas ķirštomāti, ceptu ābolu un sinepju mērce
        
        KRĀSAINO BIEŠU UN KAZAS SIERA SALĀTI
        spināti, kinoja, avokado, lauku tomāti, sarkanvīna karamele, kaņepju sēklu un garšaugu pesto
        
        CEPTAS LAŠA FILEJAS SALĀTI
        salātlapas, ķirštomāti, olivas, avokado, gurķi, bietes, bazilika majonēze
        
        CĒZARA SALĀTI
        jaunas romiešu salātlapas, ķirštomāti, grauzdiņi, paipalu olas, anšovu un sinepju mērce, parmezāns
        
        MEDĪJUMA TARTARS
        sīpoli, kaperi, kornišoni, sēnes marinētas, parmezāna siera krēms, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
        
        TUNZIVS
        sipoli, kaperi, avokado, čili marmelādes, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
        
        LAŠA TARTARS
        sipoli, kaperi, kornišoni, avokado, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
        
        LIELLOPA TARTARS
        sipoli, kaperi, kornišoni, paipalu olas dzeltenums, grauzdēta maize
        
        Sama steiks (zivju māja “Skangaļi”) ar krāsnī ceptu saldo kartupeli un sīpola – baltvīna mērci
        
        
        Foreles fileja ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un sīpola – baltvīna mērci
        
        
        Asinsdesa ar ceptu ķirbi, saldo piparu, pasniegta ar ābolu un brūkleņu zapti
        
        
        Paipala (Z/s “Jaunzemi”) ar grilētiem kartupeļiem un zilā siera mērci
        
        
        Liepziedos cepta pīles krūtiņa ar krāsnī ceptiem sezonas dārzeņiem un pikanto brūkleņu-medus mērci
        
        
        Jēra ribas ar ķiploku sviestā ceptiem sparģeļiem un sarkanvīna mērci …
        
        
        Lēni sautēts jaunlops sarkanvīnā - iedvesmojoties no Helēnes Juliānes pierakstiem, pasniegts ar brūk
        
        
        Sarkano biešu aukstā zupa ar lauku gurķu “nūdelēm”, redīsiem, pašu audzētiem maurlokiem un dillēm, “